Vi bruger cookies OK

Telemedicin

Spiromagic in New York

Telemedicin kan forklares som sundhedspersonalets anvendelse af IT-systemer til at overvåge, diagnosticere og medicinere deres patienter fra distancen. Ovenstående billede er en måling taget i New York, som øjeblikkeligt sendes til Danmark ved hjælp af Spiromagic.

Dvs. du kan måle dig selv, uanset hvor du er. Dermed kan du få opsamlet historiske målinger og se ændringerne over tid.  De ændringer vil sundhedspersonalet i fremtidens telemedicinske løsninger kunne anvende til at vurdere om din tilstand bliver værre eller bedre.

Spiromagic er et smartphonebaseret spirometer, der består af en måler og en app til at modtage målingerne, samt en beskyttet database på internettet. Spiromagics grundlæggende filosofi er, at Spiromagic også skal anvendes i fremtidens telemedicinske løsninger.

Derfor er Spiromagic-teamet opmærksomme på de standarder og krav, som sundhedsvæsenet stiller til apparater, der skal indgå i telemedicin. I løbet af foråret 2015 arbejdes der på  landsplan på at udstikke de fælles retningslinjer for telemedicinske løsninger i Danmark. Så snart vi ved hvilke standarder, der er besluttet, går vi i gang med at få godkendt Spiromagic efter de pågældende standarder.

Bring Your Own Device (BYOD)

Vores erfaring med beslutningsprocessen i forbindelse med standardiseringer er, at det kan tage meget lang tid at beslutte, da der er mange forskellige grupper af mennesker, der skal blive enige. Men teknologien er der allerede, og du kan få glæde af Spiromagic allerede nu. Når standarderne fra beslutningstagerne er på plads, så har du allerede målt dig i et stykke tid og telemedicinerne får et bedre grundlag at vurdere dig på, da de fra dag 1 har dine historiske målinger at kigge på. Tendensen går imod, at du medbringer dit eget device, når du går til lægen. Den tendens understøtter Spiromagic. Tendensen har fået en international forkortelse BYOD.

Så start med at måle dig nu og køb Spiromagic her.